Kunderne om kvalitet og service

Claus Kudsk, Bajstrup Østermark:

Lykkelige var vi, fordi drømmen om et lille hus på landet, højt til himlen og følelsen af frihed var gået i opfyldelse… Men virkeligheden kom bragende, da vi skulle melde flytning, opdatere facebook osv. Netforbindelsen var elendig. Jeg flikkede en forbindelse sammen med mobiltinternet og et langt USB kabel, som måtte op og ud igennem taget, for at få noget, der lignede en forbindelse. Øv, sikke noget møg.

Heldigvis læste jeg en artikel i avisen om Bjerndrup lokalnet og en fyr, der hed Lars Bo, som kunne lave trådløst bredbånd. Vi sprang på med det samme og har nu total god forbindelse. Fedt at der findes lokalsamfund, der ikke vil finde sig i, at blive hægtet af nettet, bare fordi de ikke lige bor i et område, hvor de store udbydere er til stede.

Vi har været på nu i næsten et år og føler slet ikke længere, at vi bor i ”udkantsdanmark”.

Henrik Hansen, Bjerndrup:

Jeg har en 15/10 forbindelse ved Bjerndrup lokalnet og har altid hastighedsmålinger, der ligger lidt over. Lars Bo, som har ansvaret for nettet, udviser en seriøs og professionel ekspertise. Et par gange har der været fejl eller behov for opdatering af nettet. Her er vi blevet orienteret noget tid i forvejen om korte afbrydelser, så man har mulighed for at planlægge sin tid på internettet.

Jeg har hverken haft fejl eller mangler på min forbindelse, eller på de enheder jeg har på nettet, de kører uafbrudt 24-7.

Har man spørgsmål er, Lars Bo altid venlig og imødekommende og hjælper en videre.

Jeg har kun stor ros til overs for Lars Bo og Bjerndrup lokalnet, der tilbyder en seriøs og kundeminded service.

Vælg selv en løsning, der passer til dit behov

10/10 mBit

En løsning til de fleste behov

180 kr

per måned

  • Hurtigt internet
  • Intet forbrugsloft
  • Driftsikker forbindelse
  • Vi klarer installationen
Kontakt os for denne løsning

100/100 mBit

En meget kraftig løsning

250 kr

per måned

  • Meget kraftigt internet
  • Intet forbrugsloft
  • Driftsikker forbindelse
  • Vi klarer installationen
Kontakt os for denne løsning