Internet gennem luften – trådløs forbindelse i fiberkvalitet

Airfiber er trådløst internet i fiberkvalitet gennem luften. Vi leverer til husstande i dækningsområder i Aabenraa Kommune. Udviklingen går rigtig stærkt, og trådløst udstyr kan i dag levere en bredbånds-forbindelse, der er på højde med en almindelig fiberforbindelse til en absolut konkurrencedygtig pris.

Hurtig installation

IT-udstyr bliver hele tiden hurtigere, mindre og billigere. Og når man vælger Airfiber fravælger man samtidig alt gravearbejdet. Vi monterer blot og lille enhed på eller ved dit hus – og så er der internet. Forbindelsen leveres i op til 100 mBit download og upload. Det er mere end rigeligt til både at surfe, kontrollere mail, spille spil og streame film.

Airfiber vælges af stadig flere

Det, der kan sendes igennem en fiberforbindelse med kabler i jorden, kan også sendes igennem luften som airfiber. Hvor trådløst internet tidligere var en fornuftig internetforbindelse i områder med dårligt net, vælges airfiber i dag af mange, der kunne have valgt en kablet fiberforbindelse. Det skyldes blandt andet den mere simple og derfor også billigere installation, samt god og hurtig service

Er dit område dækket af airfiber?

Opdateringen til Airfiber-nettet er langt fremskredet. Du kan kigge efter på kortet under punktet dækningsområder og se, hvor der nu leveres trådløst internet i fiberkvalitet.


10/10 mBit

En løsning til de fleste behov

180 kr

per måned

  • Hurtigt internet
  • Intet forbrugsloft
  • Driftsikker forbindelse
  • Vi klarer installationen
Kontakt os for denne løsning

100/100 mBit

En meget kraftig løsning

250 kr

per måned

  • Meget kraftigt internet
  • Intet forbrugsloft
  • Driftsikker forbindelse
  • Vi klarer installationen
Kontakt os for denne løsning

Har du brug for fast IP, portforward, eller en anden særlig service?

Kontakt os, og hør nærmere

data-center

Solide installationer

Airfibers internetforbindelser og netværk etableres altid ved hjælp af markedets bedste udstyr. Nye forbindelser tester vi grundigt, inden vi tilbyder dem til kunder.

bandwidth

99,8% oppetid

Som forbruger har du krav på et stabilt netværk. Airfiber har en oppetid på 99,8 procent.

support

Personlig support

Airfiber er en lille virksomhed, hvor kvalitet og god service er de bærende værdier. Du er med airfiber sikret hurtig og effektiv ekspedition.