Netværk & wifi – lokale netværksløsninger

Det er ikke nok, at have en god internetforbindelse. Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og derfor skal du sørge for også at have et velfungerende lokalt netværk og wifi.

Airfiber leverer lokale netværksløsninger til såvel private som erhverv.

Løsninger til private

Stadig flere personer og enheder kommer på nettet. Det er mobiltelefoner og computere, termostater, kameraer, tablets, osv. Udviklingen medfører, at det bliver stadig vigtigere, at dine kabler i væggene, trådløse routere og såkaldt accespunkter kan levere internet i hurtig og stabil kvalitet. Airfiber har igennem årene installeret netværk og wifi i hundredvis af private hjem. Hvis I står med en udfordring, så kontakt mig, så vi kan få den løst.

Løsninger til erhverv

Det er overflødigt at beskrive, hvilken betydning hurtigt og stabilt internet har for virksomheder. Airfiber arbejder for såvel mindre som større virksomheder og har trukket kabler, lavet netværk og controller-styrede wifi på alt fra slotte, skoler, idrætshaller, campingpladser og racerbaner.

Ingen opgave er for lille, og jeg kan lave meget store anlæg. Det er min erfaring, at mange løsninger bliver både billigere og bedre, når I beskriver jeres behov, og jeg undersøger mulighederne. Kontakt mig, og lad os tale om mulighederne

lan